steak

23. února 2010 v 18:32 | Vendy |  o kom, o čem
Dneska u oběda jsem si říkala, že bych se tu měla zmínit o steacích. Osobně nemám moc ráda, když z toho teče krev, ale to tady v té zemi budu asi jediná.
Jednou jsem si v hospodě dala steak a pěkně jsem jim zdůraznila, že ho chci pěkně propečený, protože jsem, právoplatně, obávala, že to bude celé červené. Zdůratnění moc nepomohlo, nebo možná jo, krev z toho netekla proudem ale jen po kapkách.
To samé doma. Dnes jsme právě k obědu měli obyč steak. Člověk by řekl, že se to prostě hodí na chvíli na pánev a je to. Ona to v zásadě asi pravda bude, ale záleží na tom, jak dlouho to na té pánvi necháte. Pro mě to asi není nikdy dostatečně. Zase tam byl rudý proužek uprostřed. Samozřejmě to sním, na to jsem moc hladová, ale ta propečenost mi v chuti chybí.
Asi si vždy najdu něco, na co si budu schopná stěžovat. Ale ty normální řízky bych si opravdu ráda dala.
Propečený nebo medium? Je mi to fuk, na můj vkus to je příliš červené...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 SUM | 26. února 2010 v 15:55 | Reagovat

Budou řízečky, budou.
Co takle 12. dubna?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama